• Friss
Bediffer Anti‑Gyerekeket Kamera, Anti‑Gyerekeket Kamera 2.0 Aranyos Nézd Ajándék(Kék)

Bediffer Anti‑Gyerekeket Kamera, Anti‑Gyerekeket Kamera 2.0 Aranyos Nézd Ajándék(Kék)

HUF 3063.15
Árukból
A boltban

ABS Anyag : ABS anyag, kerek, cornerless design, csúszásmentes, valamint kopásállóság, kényelmes markolat, érdekel a bőr számára.Szórakoztató Camer : Egy jó kamera, kifejezetten gyermekek számára, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek felfedezhetik saját világ.A Tökéletes Ajándék : A játék kamera tökéletes szülinapi, Karácsonyi, Hálaadás, ünnep, ajándék lányoknak.Matricák, valamint Szűrők : 15 fotó matricák 10 szűrők, rekord minden pillanatban a természet és a gyönyörűség, támogatja az 5 játékok.Aranyos Stílus : A cuki, aranyos stílusban lehet nyerni a gyermekek szeretete.Ez az, ami a kamera egyedi.Szolgáltatás : 1. Élelmiszer‑minőségű ABS anyagból, kerek, cornerless design, csúszásmentes, valamint kopásállóság, kényelmes markolat, érdekel a bőr számára.2. 15 fotó matricák 10 szűrők, rekord minden pillanatban a természet és a gyönyörűség, támogatja az 5 játékok.3. Támogatja az elülső, mind a hátsó dual kamera, kényelmes felvételkészítés vagy önarckép, fejleszteni a gyermekek felfedező képességét.4. Egy jó kamera, kifejezetten gyermekek számára, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek felfedezhetik saját világ.5. Beépített, nagy kapacitású akkumulátor, hosszú akkumulátor élettartam, boldog folyamatos teljesítmény egész nap.Specifikáció : Elem Típus : Gyermekek Camera Material : Plastic Screen Méret : 2.0 IPSWeight : Kb. 142.0 g/5.0 oz Photo Formátum : JPGVideo Formátum : AVIVideo Felbontás : 1920x1080/1280x720/640x480 Function : Fotó/Video Other Funkciók : Játék/Fotó Matricák/Filters Language Típusa : Kínai, egyszerűsített Kínai, hagyományos Kínai, angol, olasz, francia, illetve más languages Storage Módszer : Memória Kártya (Maximális támogatást, 32 G, kell külön kell megvásárolni) Akkumulátor : Beépített Lthium Akkumulátor 400m Ah How kell használni : 1. Nyomja meg hosszan a bekapcsoló gombot, hogy bekapcsolja, a kék jelzőfény világít, ha a tápfeszültség be van kapcsolva; nyomja meg hosszan a bekapcsoló gombot, hogy állítsa le, majd a kék jelzőfény nem világít ebben a time2. A videó módba, nyomja meg röviden a "mode" gombot, hogy váltson a videó mód, a jobb felső sarokban a képernyő megjeleníti a videót osztott mértéke a videó ikon; rövid nyomja meg a "videó/fénykép" gombra, hogy elindítsa a videó, a videó villogni kezd, jelezve, hogy a videó működik ;3. Kamera módban, nyomja meg röviden a "mode" gombot, hogy váltson a kamera módban van, a jobb felső sarokban corne.

A jellemzők

Item Type:
 Children Camera
Material:
Plastic
Screen Size:
2.0in IPS
Weight:
Approx. 142.0g/5.0oz
Photo Format:
JPG
Video Format:
AVI
Video Resolution:
1920x1080/1280x720/640x480
Function:
Photo/Video
Other Functions:
Games/Photo Stickers/Filters
Language Types:
Chinese and simplified Chinese, Chinese traditional, English, Italian, French and other languages
Storage Method:
Memory Card (Maximum support 32G, need to be purchased separately)
Battery:
Built-in Lthium Battery 400mAh
How to use:
1. Long press the power button to turn on, the blue indicator light will light up when the power is turned on; long press the power button again to shut down, and the blue indicator light is off at this time :
2. In the video mode, short press the mode button to switch to the video mode, the upper right corner of the screen will display the video split rate and the video icon; short press the video/photograph button to start the video, the video indicator starts to flash to indicate that the video is working ; :
3. In the camera mode, short press the mode button to switch to the camera mode, the upper right corne :

Így tetszhet neked