• Friss
[2Pack] Tensea az Esetben az Apple Nézni, 45mm Sorozat 7 (2 Csomag), Puha TPU Sokk Abszorpciós Lökhárító Átlátszó védőburkolat Kompatibilis az iWatch Sorozat 7 (45 mm, Világos)

[2Pack] Tensea az Esetben az Apple Nézni, 45mm Sorozat 7 (2 Csomag), Puha TPU Sokk Abszorpciós Lökhárító Átlátszó védőburkolat

HUF 2902.50
Árukból
A boltban

[Kompatibilis Eszközök] : A Tensea nézni az esetben szabott, hogy illeszkedjen az Apple Nézni Sorozat 7 45mm tökéletesen.MEGJEGYZÉS : Nem kompatibilis i Watch Sorozat 7, 41 mm-es, Sorozat 3/2/1 38mm 42mm, SE Sorozat 6/5/4 40mm 44mm. [Teljes Védelmet] : Tartós építeni egy emelje fel a képernyő védelme érdekében.Nem karcolja meg az Apple, Nézni nyújt megbízható védelmet sokkoló. [Pontos Kivágások] : Könnyű telepíteni, eltávolítani, pontos hozzáférést szabályozza, valamint az érzékelők, a cég pedig nem könnyű esik. [Sima Megható] : Készült tartós, puha, rugalmas TPU sima megható, hozok neked egy kényelmes viselni. [Közé, illetve Szolgáltatás] : 2 csomag 45 mm Apple Nézni, Ügyet. ( Okos nézni, zenekar, valamint a töltő nem tartozéka ) .Ha bármilyen probléma, kérjük, lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, habozás nélkül.Tensea Rugalmas Sokk Abszorpciós védőtok Apple Nézni Kompatibilis Modellek Csak illik az Apple Nézni Sorozat 7 45mm, nem, 41 mm-es.Nagylelkű Design Ez a védő az esetben a kialakított puha, rugalmas TPU egy nagyvonalú tervezés, amely lehetővé teszi az óráját, hogy legyen párosítva a különböző zenekarok.Teljes Védelmet Ez a puha tok védi a karcolások ellen, belső sérülés, amely teljes védelmet biztosít az Új Apple Nézni minden nap.

A jellemzők

Így tetszhet neked