• Friss
Ragasztó Pisztoly Pálca forró Ragasztó Eredeti 3.6 V Vezeték nélküli Forró Ragasztó Fegyvereket USB Újratölthető Olvad ragasztópisztoly Készletek 10 Ragasztó DIY Kézimunka (Szín : Kék)

Ragasztó Pisztoly Pálca forró Ragasztó Eredeti 3.6 V Vezeték nélküli Forró Ragasztó Fegyvereket USB Újratölthető Olvad

HUF 2556.90
Árukból
A boltban

[Gyors fűtés, állandó hőmérséklet] Ez a beállítás a forró ragasztó pisztoly melegszik, de fenntartja az állandó hőmérséklet belül 1,5-3 perc, így ideális eszköz az iskola DIY, valamint a kis kézműves.Ez lehet használni, mint egy repair tool a kis repedések bútorok, háztartási gépek, játékok, cipők, üveg akvárium, áramköröket, stb. [Ragasztó pisztoly mérete] 5.1 x 4.3. [Biztonságos, könnyen kezelhető] van egy szigetelés fedezi a fúvóka a ragasztópisztolyt, hogy jobban megakadályozza égési sérülések.A be/ki kapcsolót teszi a kényelmesebb, mert nem kell, hogy húzza ki a dugót gyakran. -Biztonságos, tartós. -Gyorsan ki ragasztó. -Vezeték nélküli, könnyen kezelhető.Specifikáció : Modell Tonfonvoltage 3.6 VBattery kapacitás 2000m Ah Working idő Miatt 30min Warm idő 60s Glue stick átmérő 7 x 140mm Maximum kimeneti 1.5 g/min Features : -Biztonságos, tartós.-Gyorsan ki ragasztó.-Vezeték nélküli, könnyen kezelhető.-Gyors töltés, stabil, egységes.-Túlterhelés automatikus áramszünet.-A réz fúvóka tartós, rustproof.-Smart power jelzőfény, a teljesítmény kijelző, biztonságosabb a használata.-Használja környezetbarát ragasztó, erős tapadású, zöld, nem mérgező.-A fűtési idő csak a 60-as években, a maximális fűtési hőmérséklet 170°C-Felszerelt 2000m Ah nagy akkumulátor kapacitás, kompatibilis a töltés kialakítása, támogatása android telefon töltő, töltő kincs is tölthető.Alkalmazások : -lehet, Hogy a repedés a ragasztó cikkek, repedések javítása, valamint degumming.-Is illetékes, hogy töltse ki az üveg, ragasztott kerámia, ragasztott fém, illetve más építési műveletek.-Is használható, a családi élet kreatív DIY kézimunka, mint a agglutinate haj, díszek, játékok, horgok, képkeretek.A csomag Tartalmazza : 1 x Ragasztó Pisztoly.1 x USB Cord10 x Ragasztó.

A jellemzők

Model Tonfon :
voltage 3.6V :
Battery capacity 2000mAh :
Working time About 30min :
Warm up time 60s :
Glue stick diameter 7 x 140mm :
Maximum output 1.5g/min :
Features:
-Safe and durable. :
-Quickly out of glue. :
-Cordless, easy to use. :
-Fast charging, stable and uniform. :
-Overload automatic power cut. :
-The copper nozzle is durable and rustproof. :
-Smart power indicator, with power display, safer to use. :
-Use environmental - friendly adhesive, strong adhesion, green non-toxic. :
-The heating time is only 60s and the maximum heating temperature is 170°C. :
-Equipped with 2000mAh large battery capacity, compatible charging design, support android phone charger, charging treasure can also be charged. :
Applications:
-It can be used for the cracking of adhesive articles, repairing cracks and degumming. :
-Can also be competent to fill glass, bonded ceramics, bonded metal and other construction operations. :
-Can also be used in family life creative DIY handwork, such as agglutinate hair ornaments, toys, hooks, picture frames. :
Package Included:
1 x Glue Gun. :
1 x USB Cord :
10 x Glue Sticks :

Így tetszhet neked