• Friss
Plüss Játék, Plüss Banán Ember Baba Mágnes Plüss Párna Játék stresszoldó Ölelés Játékok a Felnőttek, Vicces Fura Szülinapi Ajándék Fiúk Lányok (7 hüvelykes)

Plüss Játék, Plüss Banán Ember Baba Mágnes Plüss Párna Játék stresszoldó Ölelés Játékok a Felnőttek, Vicces Fura Szülinapi

HUF 2023.65
Árukból
A boltban

☞ Plüss Baba Ember Ölelés Játékok : A banán-férfi, plüss kezében van a mágneses csattal, lehet, hogy egy ölelés pózt is adszorbeált fém bútorok vagy a háztartási eszközöket.Helyezze a hálószobában vagy a nappaliban, vagy tartsd a táskád, vigye magával, hogy egy meleg, barátságos hangulat,enyhíti a magány. ☞ Vicces Bizarr Ajándékokat a Gyerekeknek : A karod, a lábad, beágyazott acél drót, gyermek lehet, hogy a játékokat minden pózt, hogy kifejezzék a hangulat.Levehető kapucnis, igazi zsinórral, aranyos arc kifejezése, a legjobb ajándékokat, a rossz gyerekek. ☞ A divat, mind Gyakorlati Díszítés : 3 méretben választani, a kis-és közepes plüss banán ember, játék, plüss baba lehet használni, mint egy kulcstartó, vagy otthon dekor díszek.Óriás plüss banán férfiak játékát lehet használni, mint plüss párna. ☞ Koreai Nyomja Babák : Legforróbb anime plüss figura,szorongás enyhítésére plüss játékok, autista érzékszervi játékok felnőttek számára, illetve a gyerekek, kísérje ki a magányos, melegséget, valamint a kényelem. ☞ Biztonságos & Prémium Anyag : Magas minőségű rövid plüss, valamint a PP pamut, puha, kopásálló, tartós.kövér töltőanyag, hogy nem fél szorítani, pedig már jó rugalmasság, nem könnyű deformáció, könnyen tisztítható.

A jellemzők

Így tetszhet neked