• Friss
Kerámia Kétoldalas Kialakítás 2020 Karácsonyfadísz Karantén Ajándék | Őrült 2020 Emlék | Szociális Távolságtartás Vicces Újdonság | Kerámia Ünnepi Dekoráció (Santa Claus)

Kerámia Kétoldalas Kialakítás 2020 Karácsonyfadísz Karantén Ajándék | Őrült 2020 Emlék | Szociális Távolságtartás Vicces

HUF 538.65
Árukból
A boltban

1 : Karácsonyi 2021 Barátok, Család Karantén Kerámia Kerek Dísz.Karácsonyfa Díszek, Dísz Méret : 2.9 cm (majdnem 3) körül.Jön egy szép díszdobozban. 2 : EGYEDI DESIGN!!Ez az egyedülálló design CSAK a GOCOLER.A kerámia Karácsonyi díszek van minták mindkét oldalán,míg mások terveket, csak az egyik oldalon. 3 : Sokoldalú Dekoráció : Lefagy ebben a körben dekoráció egy mesterséges fagyott hó, Karácsony fa, vagy igazi fa,a könyvet a polcon, vagy bármely más helyen.nagy mellett, a Hálaadás, a Karácsony, az Új Év 2021. 4 : kiváló Minőségű : a Kép nyomtatva, 2 oldalon keresztül szublimációs hő folyamatok biztosítása érdekében egy állandó kép.ez a tétel nem halványul, harangzúgás, vagy emelt élek.Magas minőségű, porcelánok, valamint festékeket használnak, hogy a lehető legjobb kivitelben. 5 : 【Szállítási Idő】 : nagyon szépen Köszönöm a nagy segítséget nekünk.Megértem az aggodalmát, hogy a szállítási idő.Igazából csak 3 8 napon belül teljesíteni.miatt elfoglalt logisits mostanában,lehet, hogy megérkeznek Karácsony után.Kérjük, vegye figyelembe : a Szín kismértékben változhat a monitort, hogy a tényleges dísz.Ez annak köszönhető, hogy különböző színtónusokat, csak egy természetes jelenség, kézzel készített tárgyakat.

A jellemzők

Így tetszhet neked