• Friss
ZPOKA 6 Lövés Üveg Adagoló tulajdonosa - Hordozó Caddy Ital Adagoló Fél Ajándék Ivós Játékok, feles pohár,A Parti kellékek (Kék)

ZPOKA 6 Lövés Üveg Adagoló tulajdonosa - Hordozó Caddy Ital Adagoló Fél Ajándék Ivós Játékok, feles pohár,A Parti kellékek

HUF 2698.65
Árukból
A boltban

♬Könnyű Használni : képes lemondani 2 vagy több típusú bor, könnyen, gyorsan; A pohár lehet pontosan folyadékkal töltött néhány másodperc alatt; A gyorskioldó mechanizmussal 6 adagolók kiegészíti ezeket a funkciókat. ♬Víz adagoló:Az injekció a kötet minden egyes üveg adagoló biztosítja a tökéletes mérés, tiszta, elegáns.A víz adagoló tökéletes az üdülés, parti sávok, valamint a családi rács. ♬Boldog Óra:Akarom, hogy töltse ki több pohár bor egyszerre?Ez a hat-kupa kis pohár tartó kosár lehetővé teszi, hogy könnyen fel kell tölteni hat szemüveg frissítő italt egy ideig, aztán készítsen nekik együtt!Te is gyönyörű fotók. ♬Üveg adagoló van : Ez az üveg adagoló alkalmas a hat kis szemüveg, üveg adagoló termékek, anélkül, hogy hat kis poharakba. 6 módját, a kis üveg adagoló, élvezni a jó bor, az idő, a szabadidő otthon. ♬Minőségi design : https : A folyadékot kell önteni a közvetlen központ biztosítja egyenletes, minden kis pohár!Minden kis szemüveg készült PLA műanyag 3 D-s nyomtatás magas töltési térfogat annak biztosítása érdekében, keménység.Ez adagoló nagyon alkalmas a vakáció, parti sávok, valamint a családi bar, Karácsonyi partik. 6 kis pohár adagolók kell a legmenőbb fókusz a fél élvezze a szórakoztató inni a barátokkal.Méret : 5.51x5.57x5.1inches.A bázis 1.57 cm széles.A kiszélesedő felső 1,73 Hüvelyk széles.Hat kifolyócsövek, majd öntsünk az ital közvetlenül a tetején Adagoló.Ez az üveg adagoló alkalmas a hat kis szemüveg, üveg adagoló termékek, anélkül, hogy hat kis poharakba. 6 módját, a kis üveg adagoló, élvezni a jó bor, az idő, a szabadidő otthon.Ez adagoló nagyon alkalmas a vakáció, parti sávok, valamint a családi bar, Karácsonyi partik. 6 kis pohár adagolók kell a legmenőbb fókusz a fél élvezze a szórakoztató inni a barátokkal.

A jellemzők

Így tetszhet neked