• Friss
XINMEIWEN Szakmai Forrasztani Segítő Eszköz Forrasztani Kiegészítő Eszköz Kétoldalas Támogatás Javítás Forrasztó készlet Vezeték Vágó Forrasztás, valamint Desoldering (12 Db)

XINMEIWEN Szakmai Forrasztani Segítő Eszköz Forrasztani Kiegészítő Eszköz Kétoldalas Támogatás Javítás Forrasztó készlet

HUF 1753.65
Árukból
A boltban

★【Anyag】→a tanács A forrasztás segítő eszköz speciálisan edzett.Ez egy nagyszerű eszköz, hogy ellenőrizzék a katona, amikor meleg van. ★【Drótvágó】 →Ez a flush vágó készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.Az acél edzett át a fűtési, illetve kioltás.Indukciós edzés biztosítja, hogy az élesség az élvonalbeli marad tovább, amely lehetővé teszi, hogy csökkentsék az alkatrészek vékony fémlemezek, gyorsabban, hatékonyabban. ★【Precíziós Csipesz】 →Segítségével ergonomikus kialakítás, magas rugalmasság, biztosíthatja, hogy a csipesz vagy cég.A felület csipesz bevonatú speciális antisztatikus anyagból hegesztett termikusan edzett, hogy javítsa az erő, a csipeszt. ★【Széles körben Alkalmazást】→A forrasz kiegészítő eszközök multi-funkcionális.Használt elektronikus karbantartás, precíziós elektronikus alkatrészeket, forrasztás stb.Általában alkalmazott kézműves, ékszer készítés, elektronikus regenerálja a bélyegzés. ★【Csomag】→Ez a támogatás javítás forrasztók tartalmaz 6 x Forrasztás Segítő Támogatás-Javító Eszköz + 5 x Precíziós Csipesz + Kék Vezetéket Cutter.Kétoldalas Forrasztás Segítő Támogatás-Javító Eszköz Jellemzők : 1. A csipesz készült, magas minőségű rozsdamentes acél 2. A tipp, speciálisan edzett 3. A felszínen a csipesz, nem mágneses bevonat 4. A fogantyú könnyen kezelhető, kényelmes, hogy a felhasználók 5. A készlet megfelel a hegesztési művelet követelményeinek nyomja, vágás, kaparás, horgok, kefék stb. 6. Kényelmes, kiegészítő eszközök elektronikus javítás-szerelés, szétszerelés ★Alkalmazás : →Helymeghat. terminál : könnyen állítsa be megfelelően a pin-az ujját párna →Ecset : tiszta vagy kiterjesztett pad lyuk →Ár : bontsa ki a pad lyuk →Villa : fix, vagy állítsa be alkatrész vezet összekötő vonalak →Vágó : lehet vágni réz drót →Kaparó : távolítsa el a maradék forrasztani fluxus vagy az oxid réteg az ujját →Csipesz : pontos kitermelés a kis alkatrészek ★Mi ez magában foglalja : ① 6 x Forrasztás-Javító Eszköz ② 5 x Precíziós Csipesz ③ 1 x Vágó Drót.

A jellemzők

Így tetszhet neked