• Friss
Zgs78hh DC 12V 60W Peltier Félvezető Hűtő -, Gép, Hűtő Radiátor, Levegő Hűtő Berendezés,Félvezető Hűtés Modul

Zgs78hh DC 12V 60W Peltier Félvezető Hűtő -, Gép, Hűtő Radiátor, Levegő Hűtő Berendezés,Félvezető Hűtés Modul

HUF 3508.65
Árukból
A boltban

✿Segítségével a hűtőben gl stílus, hatékonyan engedje el a hő alakváltozási képességet a hűtőszekrény termék dolgozik. ✿Elfogadja a teljesen zárt szerkezet, kerülje az invázió vízgőz kerül a levegőbe. ✿Kis térfogatú, nem foglal helyet, a telepítés egyszerű. ✿Ez a félvezető hűvösebb van egy szilárd állami hűtés, amely magában foglalja félvezető technológiák, illetve az elektronikus szerelési technikák. ✿Lehet használni, mint egy légkondícionáló háziállat (csirke, kutya, stb.) vagy egy kis hűtőszekrény.Specifikáció : Anyag : ABS + Alumínium alloy Power : qcmax 50-60w Power : 12 VDC 5.8 Érdekeltek sorban : "+", a fekete vonal : "-"Elem Mérete : kb. 40x40x2.6mm/1.57x1.57x1.02in Main szín : Silver Tips : hideg végén frost szükség a környezeti hőmérséklet alacsony, nem az, amit a környezet lehet fagy, fagy környezeti hőmérséklet nem éri el a 25 fokot.A csomag Tartalmazza : 1 x Rajongó Gauze1 x Útmutató Hideg Plate1 x Radiator1 x Hőszigetelés Gasket1 x Félvezető Hűtés Piece1 x Szilikon Grease10 x Screwsnote : Ez a termék már össze.De a terméket, amit kapott, nem összeállítva, meg kell, hogy a hűtési rendszert.Elem szín jelenik meg a képek némileg eltérhet a számítógép-monitor, mint a monitorok nem kalibrált ugyanaz.

A jellemzők

Material:
ABS + Aluminum alloy
Power:
qcmax 50-60w
Power:
12VDC 5.8A
Red line:
+, black line
Item Size:
approx. 40x40x2.6mm/1.57x1.57x1.02in
Main color:
Silver
Tips:
cold end frost require ambient temperature is low, is not what the environment can be frost, frost ambient temperature below 25 degrees.
Package Includes:
1 x Fan Gauze
1 x Guide Cold Plate :
1 x Radiator :
1 x Thermal Insulation Gasket :
1 x Semiconductor Refrigeration Piece :
1 x Silicone Grease :
10 x Screws :
note:
This product has been assembled. But the product you received is not assembled, you must make the cooling system for you.
Item color displayed in photos may be slightly different on your computer monitor as monitors are not calibrated the same. :

Így tetszhet neked