• Friss
Eredeti Hajtás Csoda Detangler. Klasszikus Haj Hidratáló Hagyni-A Kondicionáló Spray, 4 Dkg. 2 Csomag. (Csomagolás Eltérőek Lehetnek)

Eredeti Hajtás Csoda Detangler. Klasszikus Haj Hidratáló Hagyni-A Kondicionáló Spray, 4 Dkg. 2 Csomag. (Csomagolás Eltérőek

HUF 1853.55
Árukból
A boltban

GYÖNYÖRŰEN PUHA HAJ.Használata tiszta, nem mérgező összetevők, ezek azok a termékek, amelyek minden szülő büszke lehet használni az egész család.Egyszerűen permetezze a nedves vagy nedves hajra, majd fésüld át a kusza, majd sima, fénylő szabad sörénye.EREDETI HAJTÁS ÍGÉRET.Tartsa a család biztonságos, egészséges, magas prioritást minden szülő.Eredeti Hajtás meghatározott, hogy nem csak ezt.Biztonságos, hatékony, képletek, család kap gondtalan tisztaság ezzel a szalon, illetve a szülő által jóváhagyott, klasszikus haj, bőrápoló sort.CSODA DETANGLER Eredeti Hajtás Csoda Detangler ingyenes, ásványi olajok, DEA, a színek, vagy színezékek.Tápláló kivonatok hagyja haj ultra puha, sima & selymes.Ez visszaállítja a nedvességet anélkül, hogy egy viaszos vagy zsíros nyomot.Ez a könnyen használható vettelek észre segít erősíteni minden hajtípusra, beleértve a kényes & kémiailag kezelt is, törés hajlamos a Kelbimbó.Egyszerűen permetezze a nedves haj fésű a könnyedén puha gubancmentes zárakat.ÖSSZETEVŐK Összetevők a következők : Hozzávalók : Aqua [Víz Kivonatok (Körömvirág) Officinalis Virág, Rosmarinus Officinalis (Rozmaring) Levél, Vaccinium Macrocarpom (Áfonya) Gyümölcs, (Árnika) Montana Virág.KÖZÖSSÉGI HATÁS Eredeti Hajtás Érdekel.Ezek szentelt ad vissza, hogy a közösség támogatására számos jótékonysági szervezetek számára, hogy jobb az élete, aki a közelében van.

A jellemzők

Így tetszhet neked