• Friss
11x14 Táj Fényes Fehér Portfólió. Portfolió Könyv, Csavar Post Portfólió, Portfólió Bemutatása. Gravírozás Szolgáltatásokat nem Tartalmazza. (Ezüst Zsanér)

11x14 Táj Fényes Fehér Portfólió. Portfolió Könyv, Csavar Post Portfólió, Portfólió Bemutatása. Gravírozás Szolgáltatásokat

HUF 2293.65
Árukból
A boltban

[ ANYAG ] Ez az elegáns, gyönyörű csavart post portfólió bemutató könyv készült a kiváló minőségű akril. [ VASTAGSÁG ] Mind a tartós, könnyű, 1/8" vastag akril panelek adj egy high-end befejezni, hogy van egy jelentős érzem magam, amikor bemutatja a munka. [ MÉRET MÉRETEK ] Az elkészült portfólió méretek 11.75" x 15.25".Ezek a méretek ideálisak a legtöbb nagy márka lap védelmezők, szerelési lap, valamint ragasztó zsanér csík számára készült, 11" × 14" fekvő papírlapot.A kompatibilis tartozékok, keresse meg a "Sleek Portfolios Ragasztó Szúr" a mi javasolt eljárás, hozzátéve, hogy a lapok a portfólió egy hibátlan kihajtott bemutatása. [ KIEGÉSZÍTŐK SZEREPELNEK ] Minden a portfóliók 2 méretű csavar hozzászólás lehetővé teszi, hogy adjunk akár 30 szúr be a portfólió (1/4", majd 1/2" hozzászólás), valamint egy mikroszálas tisztító kendővel.Azt is tartalmazza a 3 csavart habok hozzá jobb stabilitás tartani a lapot változó körül. [ TESTRESZABÁS ] A gravírozott logó látható, csak nyújtanak példát, hogyan lehet személyre a portfólió.Ez a portfólió nem tartalmazza gravírozás, majd a fedelet lesz üres (nincs logó/ design).Sajnos nem tudunk gravírozás szolgáltatások révén .Fehér Csavart Post Portfólió 11x14 Táj Jelen a artwork professzionálisan ezzel az elegáns táj portfolió könyv.Tartós, könnyű, 1/8" vastag akril panel ad egy high-end befejezni.O R D E R ∙ i N C L a U D E S 1 Tiszta Fehér Táj Portfólió, tartani 11" x 14" táj lap.Elkészült portfólió méretek 11.75" x 15.25".Alumínium zsanérok. 2 db csavar hozzászólás - 1/4" & 1/2" lehetővé teszi, hogy akár 30 lapkák 3 csavart habok extra stabilitás Gravírozás szolgáltatás nem tartalmazza, portfólió fedezze üres lesz, nem logó. *** GRAVÍROZOTT LOGÓ LÁTHATÓ, CSAK NYÚJTANAK PÉLDÁT, HOGYAN LEHET SZEMÉLYRE A PORTFÓLIÓ, EZ A PORTFÓLIÓ FEDEZZE ÜRES LESZ.NEM KÍNÁLUNK GRAVÍROZÁS SZOLGÁLTATÁSOK ***.

A jellemzők

Így tetszhet neked