• Friss
KOMI Zenekar a Xiaomi Mi Zenekar 3/Xiaomi 4 Band Smartwatch Karszalag Színes Csere Accessaries Pántokkal Okos Karkötő(C-4set)

KOMI Zenekar a Xiaomi Mi Zenekar 3/Xiaomi 4 Band Smartwatch Karszalag Színes Csere Accessaries Pántokkal Okos Karkötő(C-4set)

HUF 1618.65
Árukból
A boltban

★Ezek helyett a Xiaomi Mi Zenekar 4/3 karkötő.(Fitness tracker nem tartalmazza) Meg lehet változtatni a színeket minden nap, amely egyesíti a különböző jelmezek, különböző időpontokban,különböző hangulatok,friss, jó érzés minden nap.Jelölje ki az egyedi esztétikai tulajdonságait. ★Állítható Méret : Ingyenes méret 5.9"7.8"(150mm198mm).A zenekar célja a multi-lyukak beállítása a megfelelő méretű egyszerűen.Együttes Hossza : 25cm.Egyszerű, közvetlen nyomja meg a smartwatch nézni a keret, ez több, biztonságos elkerülni, hogy elveszett.Illik a legtöbb csuklóját. ★Bőr-barát : A kiváló minőségű, puha TPU anyag zenekar szélén a zenekar polírozott, hogy sima,egyszerű,/erős, de elegáns design kényelmesebb önnek a csuklóját.Tiszta Gyorsan : Könnyen öblítse le vízzel vagy alkohollal. ★Élénk szín : sok szilárd szín, illetve minta célja a xiaomi 3/ Xiaomi 4 ,divatos,több színben teszi, hogy a hangulat sokkal színesebb,ruha, több alkalommal pedig ruha a ruhák.Fix szilárdan a csuklóját erősen.Nem kell aggódnia, hogy elveszíti. ★KOMI SZOLGÁLTATÁS : Nálunk a legjobb értékesítés Utáni garantált! Remélem, hogy a vásárló mindig van egy csodálatos élmény, miközben a vásárlás a boltban.ha bármilyen kérdése, problémája vagy kérdése van,kérjük, adj egy lehetőséget, hogy segítsen megoldani a problémát.Adunk egy válasz 12 órán belül.

A jellemzők

Így tetszhet neked