• Friss
Két Meghatározott Szellőző mobiltelefon Gyűrű Jogosultja Állvány, Univerzális Gyűrű Telefon tartó Autó, fogantyú Telefon tartó az iPhone Mobilok (Rose Gold)

Két Meghatározott Szellőző mobiltelefon Gyűrű Jogosultja Állvány, Univerzális Gyűrű Telefon tartó Autó, fogantyú Telefon

HUF 1417.50
Árukból
A boltban

Tartalmaz 2 Db telefon gyűrű jogosultja stand - minden gyűrű, egy 3 az 1-ben univerzális Usuages - 1. Fogantyú telefon tulajdonosa 2. Asztal telefon készenléti 3. Autó szellőző telefon tartó.Ultra-erős öntapadó felület, - Telefon jelöl minden olyan eszköz, s nem engedi el - is re-maradj rá új esetekben, valamint telefon.telefon hurok ujját jogosultja a 360° - os elforgatás, illetve 180° flip orsó - lehetővé teszik a maximális rugalmasság a gazdaságot, illetve a látószög, az ujját, asztal vagy autó.telefon gyűrű jogosultja markolat illeszkedik a legtöbb autó szellőzőnyílások - védő gumírozott markolatok, hogy a Készüléket tartsuk stabilan a helyén, minden vezetési körülmény között.Nem kell Mágneses Stander, a Műszerfal,Csak a Klip ebben a mobiltelefon gyűrű jogosultja a Szellőzőben.

A jellemzők

Így tetszhet neked